GUSTAVE COLLECTION

Waarom is de GUSTAVE-collectie gemaakt?

Bron: OGO Living

“Toen we op het idee kwamen voor deze collectie, wilden we dat de thee zich zou uitdrukken en dat de kleuren in deze collectie zouden veranderen met de thee die erin wordt gebrouwen. Dankzij deze minimalistische esthetiek kan deze collectie in elke sfeer van het huis worden geïntegreerd.”

Een roestvrijstalen infuser

De filter moet strak genoeg zijn zodat de thee er niet uit valt, maar tegelijk licht genoeg om de aroma’s perfect te verspreiden. De filter van de GUSTAVE collectie bestaat uit RVS 304, dat zegt jou misschien niets, maar het is wel een garantie op lange termijn. Roestvast staal is niet alleen bestand tegen hitte en corrosie, het heeft ook vele eigenschappen: het is vijandig voor de verspreiding van bacteriën, het is gemakkelijk te onderhouden en zeer duurzaam.

Borosilicaatglas

Vervolgens werd er gekozen om gebruik te maken van borosilicaatglas, zodat elk van uw proeverijen een nieuwe ontdekking is. Hiermee kunt u alle kleurexplosies waarnemen die uw thee zal produceren wanneer deze wordt gebrouwen. Borosilicaatglas is ook bestand tegen hoge hitte en temperatuurveranderingen. Dit materiaal wordt veel gebruikt in de voedingswereld en is gezond omdat het geen geur vasthoudt en geen vlekken geeft.

Een nobel en gecertificeerd hout

Het deksel van de GUSTAVE collectie bestaat dan weer uit Acaciahout. Het is een houtsoort die geen enkele schadelijke behandeling voor de gezondheid nodig heeft en waarvan bekend is dat deze lang meegaat. Qua stijl stelt de houtkeuze ons in staat u unieke items aan te bieden, aangezien elke houttint uniek is.

Acacia is een hout dat weinig verwarmt, waardoor je de brandwonden bij aanraking kunt beperken en de warmte vast kunt houden. De ergonomische vorm van het deksel beperkt warmteverlies door zich aan te passen aan de vorm van het filter.