Sommelier & Wine Lady of the Year:

Een Toost op Uitmuntendheid

Samen met Foodprint by mjPublishing en Club Prosper Montagné, viert Home & Table by Meyhui vieren we de kunst van de perfecte wijnkeuze met de prestigieuze Sommelier & Wine Lady of the Year verkiezing. Dit evenement, nu in zijn 14e editie, belicht de verfijning, kennis en vasthoudendheid die kenmerkend zijn voor de beste Belgische sommeliers. Het is niet zomaar een wedstrijd; het is een erkenning van de dagelijkse toewijding en professionaliteit die onze sommeliers kenmerkt.

De Sommelier of the Year verkiezing is een unieke gelegenheid waarbij het publiek, samen met een professioneel panel en een vakjury, de beste sommeliers en Wine Ladies van België kiest. Hun expertise en passie voor wijn verrijken elke maaltijd en transformeren gewone momenten in gedenkwaardige ervaringen.

Bij Home & Table waarderen we de tijd die we doorbrengen aan tafel, vaak in het gezelschap van een uitstekende wijn, zorgvuldig uitgekozen door een sommelier. Deze verkiezing is een eerbetoon aan hen die deze momenten bijzonder maken. Sluit je bij ons aan in deze viering van uitmuntendheid en ontdek de uitzonderlijke talenten die ons land rijk is

De kandidaat-Sommeliers voldoen aan volgende criteria:
ze zijn werkzaam in een Belgisch restaurant;
ze beschikken over vaktechnische bagage en beroepservaring;
ze beschikken over communicatieve en technische vaardigheid;
ze beheersen de technische samenstelling van de wijnkaart;
ze staan garant voor een representatief wijnkaartbeheer en prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Daarnaast is er ook de verkiezing van de Wine Lady of the Year.
Deze titel bekroont een dame met een belangrijke verdienste in de Belgische wijnwereld.

Wij nodigen U graag uit uw stem uit te brengen en hiermee onze Belgische talenten te ondersteunen.

Stem hier voor de Sommelier en Wine Lady van 2023.