Maak kennis met JARSTY

De kleurrijke en nieuwste hype waarmee je gemakkelijk je maaltijd onderweg kunt bereiden, koken, bewaren en nuttigen in één lunchbox.

We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om de tijd en energie te vinden om thuis een heerlijke en gezonde maaltijd te bereiden. Het kan tijdrovend en duur zijn, en het kost vaak meer moeite dan we kunnen opbrengen. Maar wat als er een eenvoudigere, handigere manier was om je maaltijd onderweg eerst te bereiden, en vervolgens te bewaren en te nuttigen?

Maak kennis met JARSTY – de kleurrijke en nieuwste hype waarmee je gemakkelijk je maaltijd onderweg kunt bereiden, koken, bewaren en nuttigen in één lunchbox. Met dit revolutionaire en innovatieve product heb je in slechts enkele minuten een heerlijke maaltijd klaar.

Gewoon het deksel openen en de lunchbox met rauwe ingrediënten in de magnetron plaatsen en 5-6 minuten koken. Haal de lunchbox uit de magnetron, laat nog 5 minuten rusten … en smullen maar!

Maar JARSTY laat het daar niet bij. Wil je je maaltijd langer bewaren? Laat het dan 20 minuten rusten op kamertemperatuur met gesloten klep, hierdoor wordt de JARSTY vacuum getrokken. Zo kan de bereiding tot 15 dagen in de koelkast worden bewaard, zolang het deksel gesloten blijft.

Het is deze vacuümtechnologie die JARSTY zo bijzonder maakt. Deze innovatieve technologie is een game-changer voor maaltijdbereiding: dankzij het natuurlijke proces dat door JARSTY wordt geactiveerd, leidt het tot een afname van microbiële groei en enzymatische oxidatie.

Bovendien is JARSTY ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en gemak. Het is gemaakt van BPA-vrij materiaal, kan in de magnetron en is vaatwasmachinebestendig. Het heeft ook een luchtdicht deksel dat uw voedsel vers en lekker houdt.

Met JARSTY heb je een duurzaam gericht product, die de perfecte metgezel is voor gezonde en heerlijke maaltijden onderweg. Dus, probeer JARSTY eens uit en zie waar alle hype over gaat!

Ontdek de volledige collectie in onze winkel.