Artisan collectie van Laura Ashley

De nieuwe Artisan Collectables van Laura Ashley is een tijdloze collectie in aardewerk.

 

De nieuwe Artisan Collectables van Laura Ashley is een tijdloze collectie in aardewerk. Het servies is hand geglazuurd en daardoor superfijn afgewerkt. Deze subtiele afwerking resulteert in uniek en uitzonderlijk servies en dat is precies wat de Artisan collectie typeert.

Uniek karakter

Servies van Laura Ashley kenmerkt zich door de subtiele en fijne prints. Het zijn de kleine details die de finishing touch maken. Ontbijt, lunch en dan door naar het diner: dit bord is geschikt voor ieder type maaltijd. Met de unieke printjes brengt Laura Ashley wat extra kleur in jouw leven. Na gebruik is het magnetronbestendige bord zo in de vaatwasser te zetten.

Met het Artisan aardewerk servies loopt Laura Ashley helemaal in de trend, want aardewerk wordt steeds populairder. Het overtuigt vooral door zijn unieke uitstraling, want typisch zijn de subtiele verschillen in kleur en textuur, die elk stuk uniek maken. Laura Ashley presenteert een servies in wit en met een bloemenmotief, die prachtig met elkaar kunnen worden gecombineerd. Met dit handgemaakte natuurproduct brengt u tijdloze elegantie op uw tafel.

Ontdek de volledige collectie in onze showroom