Onze merken

Blim Plus

BLIMPLUS belichaamt de essentie van Italiaanse innovatie en design, met een unieke collectie die het alledaagse transformeert in iets bijzonders. Ontworpen door de Italiaanse ontwerper Raffaello Galiotto, een naam synoniem aan creatief talent en vakmanschap, overstijgt BLIMPLUS de traditionele grenzen van het ‘made in Italy’-concept. Elk product is het resultaat van nauwgezette aandacht voor detail, functionaliteit en esthetiek, ontworpen om elk huis te verrijken met een vleugje Italiaanse flair.

BLIMPLUS-producten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar elk ontwerp verbergt een slimme functionaliteit. Van een trechter met een luchtdichte tab om water te blokkeren met een vinger, tot een vergiet met ongewoon geplaatste gaten die voorkomen dat spaghetti ontsnapt, en een snijplank met een gebogen ontwerp om vloeistoffen te beheren – BLIMPLUS daagt de conventionele keukenhulpmiddelen uit en nodigt uit tot een nieuwe manier van interactie en beleving in de keuken.

Gemaakt van polypropyleen, staat BLIMPLUS garant voor duurzaamheid en weerstand tegen schokken, terwijl het ook aandacht schenkt aan de gezondheid van onze planeet met 100% recycleerbare materialen. Elk stuk is ontworpen om potentieel oneindig mee te gaan, met bijzondere aandacht voor dikte en ontwerpdetails die grondige reiniging vergemakkelijken en vochtvorming voorkomen.

Vind een winkel
in uw buurt